kancelář na míru

Proč se spokojit s průměrem? Nechte si udělat kancelář na míru

Právník, účetní, marketingový manažer, sekretářka, projekťák, obchoďák, programátor… Každý člověk potřebuje trochu jiné prostředí, aby se mohl svému povolání věnovat naplno. Prostor kolem nás ovlivňuje. Buďto nás při práci podporuje, nebo nás v ní brzdí. Nespokojte se jen tak s nějakou kanceláří, ale nechte si vytvořit prostory, v nichž se budete cítit dobře naladění a plní energie.

Kreativní práce si vyžaduje otevřený prostor plný interaktivních hraček, které podpoří tvůrce v kreativním prostoru. Obchoďákovi stačí menší, elegantně zařízená a hlavně seriózní kanceláře. Vrcholový manažer potřebuje místo, které bude odrážet jeho pozici a ohromí potenciální partnery z jiných firem.

Každý má jiné potřeby. Rimex Interier je dokáže poznat, naplnit a navrhnout vám kancelář na míru.

Genius loci

Každý prostor vyzařuje vlastní atmosféru. Jaký pocit má vyvolat ve vašem návštěvníkovi? Chcete, aby byl ohromen? Má mít pocit, že je v přátelském, nebo dokonce hravém prostředí?

A co vy? Jak se vám v kanceláři bude pracovat?

Prostor zaplněný množstvím detailů vás může rozptylovat. Příliš klidný zase uspávat, strohý vás může odrazovat od práce a příliš dynamický design může podporovat chaotičnost.

Znáte své ideální pracovní prostředí?

Nebojte se, rádi vám poradíme a doporučíme vám vybavení, které naplní psychické potřeby i praktické požadavky.

Co nás ovlivňuje

Než se pustíme do práce, je samozřejmě důležité kalkulovat všechny okolnosti.
Kanceláře firmy mají omezenou velikost, prostory nebo tvar místnosti nám neumožňují pouštět se do takové magie, jaká by nám vyhovovala. S tím se dá ale pořád udělat mnohé.

Přizpůsobíme se stylu vaší firmy, velikosti a tvaru budovy, vašim osobním a pracovním potřebám a samozřejmě i vaší peněžence.

Nejdříve pro vás připravíme vizualizaci a návrh kanceláře. Díky tomu si uděláte představu, v jakém prostoru budete jednou pracovat a můžete nám sdělit své připomínky a přání. Navíc si už budete moci vybrat kancelářský nábytek, který byste si v kanceláři přáli mít.

Podpořte článek sdílením!

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (Zatím nehodnoceno)
Loading...
136 zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *