kancelářský nábytek

Potřebujete nábytek do kanceláře? Vyzkoušejte použitý nábytek z OfficeOutletu

Založení nové firmy není levná záležitost, obzvlášť když si zařizujete vlastní kanceláře. Kdo ale říká, že musíte nakupovat úplně nový nábytek? Kancelář si jde perfektně zařídit i s nábytkem z bazaru, který bývá stejně kvalitní a výrazně levnější než úplně nový nábytek.

OfficeOutlet je dealer kancelářského nábytku, který se stará o výkup nábytku, jeho dočasné uskladnění ve vlastních prostorách a nalezení nového odběratele.

Nejvyšší kvalita

Nábytek je potřeba skladovat ve správných prostorách. Kdyby byl – třeba i na krátkou dobu – uložen ve vlhkém prostředí (například v plechových nebo plátěných halách), mohl by být vážně poškozen. Místo mnoha let by přetrval jenom několik měsíců. Při nákupu by to přitom nebylo poznat!
Na rozdíl od jiných firem má OfficeOutlet k dispozici zděný sklad, který nabízí perfektní prostředí i pro dlouhodobé uskladnění nábytku. Můžete si být proto jistí, že nábytek nebude poškozen a udrží si nejvyšší možnou kvalitu.
Nábytek si můžete prohlédnout v showroomu o 600 m2. Podívejte se, jak bude použitý kancelářský nábytek vypadat v kancelářích. Výstava je pravidelně obměňována.
Vybráno? Výborně. Zaměstnanci firmy vám pomohou nábytek naložit a ukážou vám, jak ho správně složit. Případně si od OfficeOutletu můžete rovnou objednat dopravu a montáž.

Široký výběr, maximální péče

OfficeOutlet nenabízí bazarový nábytek jenom z Evropy, ale i ze zahraničí. Zaměřuje se výhradně na značkový nábytek: Vitra, Techo, König Neurath a další.
Navíc vám pomůže i s návrhem interiéru nových kanceláří.

OfficeOutlet nabízí:

  • Navržení kanceláří s možností 2D a 3D modelu.
  • Konzultaci s interiérovým specialistou zdarma.
  • Dopravu zdarma po celé ČR.
  • Možnost objednávky montáže.
  • Výkup nábytku.
  • Zapůjčení nábytku a to dlouhodobě i krátkodobě.
  • Poradenskou činnost.

Nábytek z celé Evropy

Dobrá kancelář by měla mít svoji duši, která bude odrážet celou vaši firmu a její filozofii. Na klienty, které si pozvete na návštěvu, musí zanechat patřičný dojem. Záleží i na detailech!
Jak ale sehnat vhodný bazarový nábytek přesně podle vašich představ a za přijatelnou cenu?
OfficeOutlet pro vás vyhledá vhodný nábytek na území Evropy. Na vaši žádost vás také informuje, jaké výkupy chystá. Společně s ním se tak můžete podílet na tvorbě nabídky!

Vice versa

Je možné, že je vaše situace přesně opačná – nepotřebujete si nábytek pořídit, ale naopak se ho zbavit. Pokud víte, že se v časovém horizontu 1 až 2 let budete zbavovat nábytku, může vám OfficeOutlet pomoci s vyhledáním klienta. V takovém případě bude nábytek převezen rovnou od vás na nové místo.

Podpořte článek sdílením!

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (Zatím nehodnoceno)
Loading...
394 zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *