Rubrika: Kancelářské vybavení

Klimatizace do kanceláře

Klimatizace v kanceláři zlepšuje pracovní prostředí i lidské zdraví

V dobách, kdy jsme si o prvotřídní ochlazovačích vzduchu mohli nechat jenom zdát, si člověk za teplotně nadprůměrných pracovních dní vypomáhal větráním formou průvanu.

Celý článek

hračky k počítači

Designové hračky k počítači se hodí do práce i domů

Vzhledem k tomu, že stále více času trávíme tváří v tvář monitoru počítače, je vítanou změnou si čas u něj nějakým způsobem zpříjemnit. Způsobů, jak z pracovního místa doma nebo v kanceláři uděláte hravější prostor, existuje několik.

Celý článek

nábytek z palet

3 způsoby, kterými si levně a stylově vybavíte kancelář

Většina firem se při zařizování pracovních prostorů řídí zažitým a předem daným scénářem. Buď koupí vybavení v obchodním domě IKEA, nebo si nechají poradit od interiérového designéra.

Celý článek

čistá voda na pití

Postarejte se, abyste pili čistou a zdravou vodu doma i v práci

Letní období je přímo provázáno s tématem pitného režimu, o kterém jsme zde již také psali. V rámci zdraví prospěšných návyků je třeba ovšem zmínit také kvalitu podávaných tekutin a ne pouze jejich množství.

Celý článek

Vybavení dětské pracovny

Vybavení dětské pracovny snadno a rychle

Vyrostlo Vám dítě téměř před očima a najednou si už ve svém pokojíčku nevystačí jen s hračkami a postýlkou? Zařiďte mu veselý a funkční pokoj, který bude časem sloužit jako pracovna a herna v jednom.

Celý článek

jak ušetřit za kancelářský nábytek

Ušetřete za kancelářský nábytek

Zařizujete nové sídlo firmy a chcete pořizovací náklady snížit na minimum? Výhodně můžete pořídit spoustu věcí, a přesto bude vaše kancelář plně funkční. Stačí využít služeb prodeje použitého nábytku nebo půjčoven podobného vybavení.

Celý článek

Vázací stroje

Vázací stroje

Při organizaci práce s dokumenty je nedílnou součástí kompletace dokumentů a metodika zpracování dokumentace. Hlavními požadavky v tomto směru jsou rychlá možnost dokument dohledat a také archivace dokumentů.

Celý článek

Netradiční doplňky do kanceláře

Netradiční doplňky do kanceláře

Zařizujete si nově kancelář? Pak je přirozené, že se v první řadě soustřeďujete na to nejdůležitější: stůl a pohodlné kancelářské křeslo, úschovné prostory na dokumenty atd. Když je to všechno hotové, rozhlédnete se a možná máte dojem, že něco podstatného chybí, ne-li co do funkčnosti, tak do jedinečnosti a estetického dojmu

Celý článek

Co s přetopenou kanceláří

Co s přetopenou kanceláří

Pálí Vás oči, kůži máte přesušenou a často Vás bolí hlava? A to vše začne s příchodem topné sezóny? Podzimní změna počasí přináší zvyšující se nároky na lidský organismus a náš modus vivendi k tomu přispívá nemalým dílem.

Celý článek

Zvlhčovače vzduchu: Prospějte svému zdraví i v práci

Zvlhčovače vzduchu: Prospějte svému zdraví i v práci

Podzim je přelomovým obdobím, kdy pro většinu domácností i firem začíná topná sezóna. Příjemně vyhřáté obydlí či pracoviště může ale znamenat také příčinu zdravotních problémů.

Celý článek