jak ušetřit za kancelářský nábytek

Ušetřete za kancelářský nábytek

Zařizujete nové sídlo firmy a chcete pořizovací náklady snížit na minimum? Výhodně můžete pořídit spoustu věcí, a přesto bude vaše kancelář plně funkční. Stačí využít služeb prodeje použitého nábytku nebo půjčoven podobného vybavení. Pěkně a kvalitně můžete kancelářské interiéry vybavit bez vysokých počátečních investic. Stačí si dobře vybrat a jednotlivé kusy správně zkombinovat.

Nábytek z druhé ruky

Pokud chcete v počátcích podnikání ušetřit v tak důležité oblasti jakou je zařízení kanceláře, máte několik možností jak na to. Minimálně základní kusy vybavení můžete vybírat z nabídky již použitého nábytku, který se v dobrém stavu nabízí v bazarech a speciálních prodejnách. Opotřebení stolů, židlí nebo úložných prostorů nemusí být na první pohled patrné, přesto už je pouze tento fakt řadí do nižší cenové kategorie. Není nic jednoduššího, než si projít katalog dostupných kusů nábytku a vybrat ten pravý pro svou kancelář.

Obraťte se na experty

Chcete-li pořídit tímto způsobem kompletní vybavení pracovních prostor, bude pro vás nejjednodušší obrátit se na specializované bazary, které se zabývají pouze kancelářským nábytkem. Nejrozsáhlejší nabídku má v tomto ohledu bazar QuickOffice. Najdete zde úplný sortiment nutný k vybavení pracovních prostor. Bazar kancelářského nábytku nabízí kolečkové i klasické židle, pracovní i počítačové stoly a různé velikosti skříní a policových systémů.

Využijte všech služeb

Mimo klasického bazaru zaměřeného výhradně na kancelářské vybavení máte možnost na internetu najít i Officeoutlet, který se zabývá výkupem a prodejem použitého nábytku. K tomu ovšem svým klientům nabízí také stěhování a návrhy kanceláří. Firma obchoduje pouze s nábytkem, jehož stáří nepřesáhlo pět let a vybírá z konkrétních značek. Tento obchod navíc pořádá i aukce nábytku, na kterých můžete vybrané kusy získat ještě výhodněji. Obě firmy fungují i online, takže si konkrétní kusy nábytku můžete vyhlédnout v jejich e-shopu.

Nábytek si lze i půjčit

Ano je to tak. Samozřejmě, že se tato možnost využívá pro různé příležitosti a krátkodobé účely. Pokud máte tedy základní kancelářské vybavení již koupené a potřebujete například na několikadenní konferenci, školení či workshop další desítky židlí či stolů, můžete se obrátit na speciální půjčovny. Ty větší poskytují vybavení s kapacitou pro několik tisíc lidí.

Podpořte článek sdílením!

1 hvězdička2 hvězdičky3 hvězdičky4 hvězdičky5 hvězdiček (Zatím nehodnoceno)
Loading...
388 zobrazení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *